Onko nikotiinikorvaushoitotuotteilla sivuvaikutuksia?

Kuten kaikki lääkkeet, tämäkin lääke voi aiheuttaa haittavaikutuksia, joista kerromme alla.

Koska nikotiinikorvaushoitotuotteiden vaikuttava aine on nikotiini , niillä voi olla sivuvaikutuksia, kuten päänsärky, pahoinvointi ja muut ruuansulatusvaivat.

Laastari:
Kiinnityskohdan ihoreaktiot, kuten punoitus, kutina, poltteleva tai pistelevä tunne kohdassa, johon olet kiinnittänyt laastarin. Nämä reaktiot yleensä häviävät nopeasti, kun laastari irrotetaan. Unihäiriöt, mukaan lukien unen puute ja epänormaalit unet. Päänsärky, pahoinvointi, huimaus, oksentelu.Hermostununeisuus, vapina, sydämentykytys, hengenahdistus, kipeä tai turvonnut kurkku, yskä, ruuansulatusvaivat, vatsakipu, ripuli, suun kuivuminen, ummetus, lisääntynyt hikoilu, kosketusihottuma, nivel- tai lihassärky, väsymys tai heikotuksen tunne, kipu laastarin kiinnityskohdassa.

Imeskelytabletit:
Pahoinvointi, suun limakalvotulehdus, epämukava tunne suussa, kurkkukipu, oksentelu, epämukava tunne mahassa, mahakipu, ripuli, ruoansulatushäiriöt/närästys, ilmavaivat, nikottelu, ummetus, heitehuimaus, päänsärky, unettomuus, yskä, suun kuivuminen.

Lääkepurukumi:
Pahoinvointi, suun limakalvotulehdus, epämukava tunne suussa, kurkkukipu, oksentelu, epämukava tunne mahassa, mahakipu, ripuli, ruoansulatushäiriöt/närästys, ilmavaivat, nikottelu, ummetus, heitehuimaus, päänsärky, unettomuus, yskä, suun kuivuminen, suun, kurkun ja leukalihasten särkyä voi myös esiintyä.

Katso Muista lukea jokaisen tuotteen pakkausseloste, jossa kaikki sivuvaikutukset on lueteltu. lisätietoja mahdollisista ratkaisuista. Muista myös lukea jokaisen tuotteen pakkausseloste, jossa kaikki sivuvaikutukset on lueteltu.

Ilmoitathan kaikki mahdolliset tuotteisiimme liittyvät haittavaikutukset: Sähköposti: scanda.consumer-relations@gsk.com Puhelinnumero: 0800 77 40 80