Palkitse itsesi. Olet sen ansainnut.

Aina kun vastustat tupakanhimoa, treenaat aivojasi rikkomaan yhteyden tekemäsi asian ja tupakoinnin välillä. Joka kerta, kun onnistut vastustamaan tupakanhimoa, salli itsellesi tunnustus pienestä erävoitosta.

Asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että tupakoinnin lopettaminen onnistuu parhaiten, jos palkitset itseäsi järjestelmällisesti ja juhlit päivittäisiä saavutuksiasi. Pitkin päivää ripotellut pienet palkinnot tekevät sitä paitsi päivästä hiukan paremman. Tässä joitakin tapoja juhlia voittojasi.

Hyvä alku

Aloita tupakkalakko hemmottelemalla itseäsi hampaiden valkaisulla. Uudet puhtaanvalkoiset hampaasi saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi ja lisäävät itseluottamusta sopivasti.

Laita rahaa talteen

Kerää yhteen rahat, jotka jäävät säästöön lopetettuasi tupakoinnin. Nauti siitä, kuinka talletus kasvaa aina, kun olet jättänyt tupakka-askin ostamatta.

Virstanpylväitä

Harkitse palkitsevasi itsesi aina jokaisen viikon päätteeksi. Mieti, miten voisit hemmotella itseäsi viikonloppuisin. Lähtisitkö ulos syömään, kävisitkö kylpylässä, vai tekeekö jokin muu asia sinut onnelliseksi?

Pieniä palkintoja

Kirjoita päivittäiset voittosi muistiin. Lue listaa usein ja anna itsellesi palkinto, kuten elokuvalippu tai ostoskierros, aina kun voittoja on tullut kymmenen lisää.

Isoja palkintoja

Suunnittele palkitsevasi itsesi isosti, kun olet vihdoinkin onnistunut lopettamaan. Palkinto voi olla loma tai vaikka uusi älypuhelin. Aloita kiinnittämällä ilmoitustaululle kuvia, jotka muistuttavat lopullisesta tavoitteestasi.

Tarvitsetko apua oikean nikotiinikorvaushoitotuotteen valinnassa?

Oppaamme avulla löydät nopeasti omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan nikotiinikorvaushoitotuotteen.

Aloita >

Entisen tupakoitsijan vinkki: Ajattele perhettäsi

Chris löysi tapoja motivoida itseään välttääkseen tupakointiin sortumisen.

Katso video >

Avaimet tupakoinnin lopettamiseen

Miljoonat ihmiset aloittavat savuttoman elämän vuosittain. Sinäkin voit olla savuton. Lue tästä, kuinka pääset alkuun.

Lue lisää >