Menestystarinoita: Entisten tupakoitsijoiden vinkkejä lopettamiseen

Stressiä töissä, paineita sosiaalisissa tilanteissa – houkutuksia tupakan sytyttämiseen on kaikkialla. Tässä muutamia vinkkejä entisiltä tupakoitsijoilta tupakoinnin lopettamiseen.

Tupakoinnin lopettaminen voi olla suuri elämänmuutos. Siksi kannattaa hakea inspiraatiota muilta, jotka ovat olleet samassa tilanteessa ja kokeneet samanlaisia haasteita. Tupakoinnin lopettaminen voi joskus tuntua mahdottomalta, mutta se ei ole sitä. Tässä neuvoja entisiltä tupakoitsijoilta.

Entiset tupakoitsijat Andrew, Chris ja Monya kertovat kokemuksiaan ja antavat omia vinkkejään tupakoinnin lopettamiseen sekä siinä onnistumiseen. Käytä näitä vinkkejä hyväksesi parhaalla katsomallasi tavalla. Ehkä visualisoit elämän ilman tupakkaa palkiten samalla itseäsi onnistumisista.

Tai ehkäpä näkökulmasi tupakoinnin lopettamiseen on taloudellinen tai haluat antaa käsille ja suulle puuhaa ilman tupakointia. Olipa syy mikä tahansa, voit hyödyntää näitä vinkkejä elämäntyyliisi ja persoonaasi sopivalla tavalla.

Aloita savuton elämä vinkkiemme avulla täältä.

Visualisoi, kuinka kehostasi tulee tunti tunnilta terveempi ja terveempi Punainen piste

Andrew päihitti tupakanhimon visualisointitekniikoilla. Katso videot alla:

Mieti, kuinka paljon rahaa säästät lopettamalla tupakoinnin. Punainen piste

Chrisiä motivoi tavoitteeseen pääsemisen lisäksi rahansäästö. Hän käytti näitä vinkkejä motivoidakseen itseään. Katso videot alla:

Heitä pois kaikki tupakointiin liittyvä. Punainen piste

Monya päihitti tupakanhimon antamalla käsille puuhaa ja kirjoittamalla ylös, miksi hän halusi lopettaa.
Katso videot alla: