Nicotinell-imeskelytabletit

Nicotinell-imeskelytabletit

Huomaamaton apu tupakanhimon hillitsemiseen missä vain, milloin vain.

Nicotinell-imeskelytabletit

  • Nicotinell-imeskelytabletti liukenee suussa, jolloin niistä vapautuu annos nikotiinia. Imeskelytabletti on huomaamaton apu tupakoinnin lopettamiseen missä vain, milloin vain.
  • Imeskelytabletin raikas mintunmaku pitää hengityksen raikkaana samalla, kun se auttaa sinua lopettamaan tupakoinnin
  • Nicotinell-imeskelytabletteja on saatavana kahtena eri vahvuutena: 1 mg ja 2 mg. Valitse itsellesi sopivin vahvuus sen mukaan, kuinka paljon poltat (lue lisää alla)

Valitse imeskelytabletti, jonka vahvuus vastaa tarvettasi.

1 mg

Vähäinen/kohtalainen
riippuvuus

Alle 20 tupakkaa
päivässä

1 mg/2 mg

Kohtalainen/vahva

riippuvuus

20–30 tupakkaa
päivässä

2 mg

Vahva/hyvin
vahva riippuvuus

Yli 30 tupakkaa
päivässä

Näin käytät Nicotinell-imeskelytabletteja

Tupakanhimon hillitseminen Nicotinell-imeskelytableteilla on melko yksinkertaista, mutta koska kyse ei ole tavallisista minttupastilleista, on erityisen tärkeää, että käytät niitä oikein. Siten saat Nicotinell-imeskelytableteistasi parhaan tehon ja hillitset tupakanhimoasi oikein. Imeskelytablettien oikea käyttö on kuvattu alla neljässä eri kohdassa:

1

Imeskele, kunnes tabletti alkaa maistua vahvasti nikotiinilta.

2

Pidä imeskelytablettia posken ja ikenen välissä, kunnes voimakas maku on heikentynyt.

3

Jatka imeskelyä.

4

Toista noin 30 minuutin ajan, kunnes tabletti on kokonaan liuennut.

Imeskele nikotiinitablettia

Pidä tablettia posken ja ikenen välissä

Toista noin 30 minuutin ajan

Käytä Nicotinell-imeskelytabletteja oikein

Nicotinell-imeskelytabletteja on tärkeää käyttää oikein, jotta ne hillitsevät tupakanhimoa mahdollisimman tehokkaasti. Muuten joudut imeskelemään tabletteja enemmän saadaksesi saman lopputuloksen – tähän ei kuitenkaan ole mitään syytä. Kaikkein tärkeintä on muistaa pitää taukoja, jolloin imeskelytablettia pidetään posken ja ikenen välissä. Älä kuitenkaan pidä liian pitkiä taukoja. Jos nikotiinia vapautuu enemmän kuin suusta voi imeytyä, menetät tablettien vaikuttavaa ainetta sen sijaan, että se imeytyisi vereen. Silloin haluttua vaikutusta on vaikeampi saada. Jos kurkkua kutittaa, mahassa pistelee tai hikka tai ilmavaivat kiusaavat, imeskelytabletti on jätettävä pidemmäksi aikaa posken ja ikenen väliin lepäämään.

Imeskelytabletteja on saatavana eri vahvuuksina tabletin sisältämän nikotiinimäärän (milligrammoina) mukaan. Imeskelytabletin vahvuus valitaan sen mukaan, kuinka paljon olet tottunut tupakoimaan, onko toiveenasi lopettaa tupakointi kokonaan vai haluatko vähentää tupakointia vähitellen ennen lopettamista. Nicotinell-imeskelytabletteja on saatavana on kahta vahvuutta: 1 mg ja 2 mg. 1 mg imeskelytabletti sopii tupakoitsijoille, joiden riippuvuus on vähäinen tai kohtalainen. Jos poltat enemmän ja riippuvuutesi on kohtalainen tai vahva, voit valita joko 1 tai 2 mg:n vahvuuden hilllitsemään tupakanhimoasi. Jos poltat paljon ja riippuvuutesi on vahva tai hyvin vahva, sopivat 2 mg:n vahvuiset imeskelytabletit sinulle parhaiten. Lue tuotteen pakkausseloste ja noudata ohjeita tarkasti. Voit tarvittaessa kysyä myös apteekista neuvoa löytääksesi sinun tottumuksiisi parhaiten sopivan imeskelytabletin.